Maskeradbalsmordet 1789

Göteborg, Alingsås och Vänersborg (sittande mordgåta)

Hösten är slutsåld. Vårens föreställningar gått att boka

MASKERADBALSMORDET 1789

MASKERADBALSMORDET 1789

 Sittande under middagen mordgåta.
 
Grand Hotell, Stora Salongen, Alingsås
Hällsnäs Herrgård, Mölnlycke
Hotell Hehrne, Vänersborg
Vilken underbar makaber bal. Ett mord mitt ibland gästerna. Ulla sjunger, överste Gullberg skrattar. Och du, kära gäst, du måste lösa mordet innan klockan slår 00.00.
Ska du hinna?
Eller blir det giljotinen?
Vi lovar inget, förutom en helafton med mask!

Vill du prata med en mänsklig röst. 0302-139 44

Vill du maila: boka@sommarteater.nu

Vill du köpa direkt på nätet Scrolla längst ner på sidan och klicka på föreställningsdagen.

Denna mordgåta utspelar sig i samma rum hela tiden. En mordgåta som utspelar sig under själva middagen. Du behöver inte gå i trapporna och springa på vindar utan kan lugnt sitta ner och äta, dricka och lösa mord.

Vi spelar denna mordgåta på olika orter runt om i Sverige och den är även ett mycket populärt val som företagsaktivitet.

Här hittar du mer information om spelställena på dessa orter.

Grand hotell Alingsås

Kafestaden Alingsås

Hällsnäs Herrgård Mölnlycke

Hotell Hehrne Vänersborg

 

HOTELL HEHRNE VÄNERSBORG
Förrätt
Hehrne´s skagentoast på stekpannebröd

Varmrätt
Kycklingfile med  rostade rotfrukter, rödvinssås och dragonkräm

Dessert
Blåbärscheesecake med italiensk maräng och bärcoulis

—————–

GRAND HOTELL ALINGSÅS

Förrätt
Variation på betor, serveras med ”Feta-Greta” från Skattegården med potatiscrisp och rosmarinhonung

~

Varmrätt
Helstekt ryggbiff från Dalsjöfors serveras med Pommes Anna, picklad svamp och smörad oxsvansfond

~

Dessert
Klassisk Crème Brûlée med husets ekologiska glass och mandelcrunch

—————————

 

HÄLLSNÄS
Förrätt
Skagenröra med kallrökt lax, Brioche, syrad rödlök, dill och citron

Huvudrätt
Oxkind Bourgogne serveras med mandelpotatis puré och friterad svartkål

Dessert
Chokladbrownie med myltade hallon och vaniljgrädde

 

Maria Zeffer Johnsson
Daniel Andersson
Thomas Fridén
Magdalena Palm
Ulrik Engdahl
Rebecca Ulfsparre

Frågor om hotell, mat, specialkost eller annat?
Ring oss på 0302 – 139 44

Boka biljetter

Maskeradbalsmordet 1789

Maskeradbalsmordet+1789

Recensioner

Så fantastiskt roligt

FB användare Grand hotell Norrköping, 9 nov 2018

Intressant och underhållande kväll där verkligen alla detaljer var av betydelse för att lösa gåtan. Duktiga skådespelare som höll historian igång mitt bland alla gäster och stimulerade till samtal även med okända bordsgrannar. God mat i kombination med ett mordmysterium som verkligen rekommenderas.
Om möjligt rekommenderas även att utnyttja erbjudande där övernattning på hotell ingår. Perfekt avslutning på kvällen att gå upp till ett av hotellets många fina och trivsamma rum.
Ja, jag rekommenderar detta.

Underbart att komma iväg på teatermittimaten

Cecals2017 Arena:Scandic Frimis Linköping, den 6 oktober 2017

Fantastiskt bra prestation som kämpade med att överrösta gapskrattande ur publiken vid bordet intill. Detta störde flera av oss eftersom vi missade flera dialoger pga överförfriskade besökare.
Kommer definitivt att besöka er igen.Tack

 

Vill du prata med en mänsklig röst. 0302-139 44

Vill du maila: boka@sommarteater.nu

Vill du köpa direkt på nätet Scrolla längst ner på sidan och klicka på föreställningsdagen.

Denna mordgåta utspelar sig i samma rum hela tiden. En mordgåta som utspelar sig under själva middagen. Du behöver inte gå i trapporna och springa på vindar utan kan lugnt sitta ner och äta, dricka och lösa mord.

Vi spelar denna mordgåta på olika orter runt om i Sverige och den är även ett mycket populärt val som företagsaktivitet.

Här hittar du mer information om spelställena på dessa orter.

Grand hotell Alingsås

Kafestaden Alingsås

Hällsnäs Herrgård Mölnlycke

Hotell Hehrne Vänersborg

 

HOTELL HEHRNE VÄNERSBORG
Förrätt
Hehrne´s skagentoast på stekpannebröd

Varmrätt
Kycklingfile med  rostade rotfrukter, rödvinssås och dragonkräm

Dessert
Blåbärscheesecake med italiensk maräng och bärcoulis

—————–

GRAND HOTELL ALINGSÅS

Förrätt
Variation på betor, serveras med ”Feta-Greta” från Skattegården med potatiscrisp och rosmarinhonung

~

Varmrätt
Helstekt ryggbiff från Dalsjöfors serveras med Pommes Anna, picklad svamp och smörad oxsvansfond

~

Dessert
Klassisk Crème Brûlée med husets ekologiska glass och mandelcrunch

—————————

 

HÄLLSNÄS
Förrätt
Skagenröra med kallrökt lax, Brioche, syrad rödlök, dill och citron

Huvudrätt
Oxkind Bourgogne serveras med mandelpotatis puré och friterad svartkål

Dessert
Chokladbrownie med myltade hallon och vaniljgrädde

 

Maria Zeffer Johnsson
Daniel Andersson
Thomas Fridén
Magdalena Palm
Ulrik Engdahl
Rebecca Ulfsparre