Improvision song contest söndag 1 nov

LIVESTREAM söndag 1 november kl 17

Här bokar du biljetter. Länk till TicketCO

 

Två stycken biljetter till Comedy Art Theatres mordgåtor, på valfritt slott: ink trerättersmiddag till den som ger uppslaget till låttexten som tar hem Improvision,

 

 

Improvision Song Contest är både en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen som arrangeras en gång om året. Då bjuder vi in skickliga improvisatörer som tillsammans med våra skickliga musiker skapar låtar framför ögonen – och öronen – på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat!

Publiken får skriva förslag med påhittade låttitlar. Under föreställningens gång drar sedan artisterna varsin låttitel, samtidigt som bandet lottar fram en genre – allt från eldig tango till smäktande powerballad – och sedan framför artisterna sina nummer direkt. Helt utan förberedelse!

Självklart kryddas aftonen även med Melodifestival-typiska ingredienser som glammigt värdpar, snabbgenomgångar, gamla klassisker i ny tappning och mycket mer!

Det kan bli hur galet och roligt som helst när text och musik blir till i stunden. Vi garanterar en helkväll med massor av skratt och musik!


Comedy Art Theatre presenterar stolt vårt nya samarbete med Gbg Impro.

Vem vinner Improvision song contest?
Vem av tittarna ger vinnaren uppslaget till låttexten?

Var med i vår chatt och bidra när Gbg Impro kastar sig handlöst ut i ett improviserat song contest.
Vem ger Improvisatören den vinnande uppslaget? Du?

Klä dig i schlagerkläder, bjud in dina bästa vänner och var med i denna interaktiva Improvision song contest.
Boka här

Sammandrag från förr, som aptitretare.

Boka här

Frågor om hotell, mat, specialkost eller annat?
Ring oss på 0302 – 139 44

Boka biljetter

Improvision song contest

Improvision+song+contest

array(2) { ["events"]=> array(0) { } ["pagination"]=> array(3) { ["start"]=> int(0) ["rows"]=> int(0) ["total"]=> int(0) } }