Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

Jag förstår

Ring oss idag 0302-13944

Skicka din förfrågan till oss så får du en offert!

Namn *

Företag:
Antal personer
Event/föreställning
Telefonnummer
E-post *

Captcha
Skriv bokstäverna

 

Jag, Länsman Lage, är oerhört stolt och glad över att våra skådespelare tillsammans med slott och serveringspersonal skapar en sådan minnesvärd upplevelse för publiken att man t.o.m tar sig tid att recensera föreställningen efteråt på Ticnet. Tack!

"Ett ruskigt lyckat recept!"
Kultursidan.nu

Recension:

Kundrecensioner för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige

Deckargåta
5 / 5
den 18 april 2016
En av det trevligaste kvällar,väldigt speciell miljö och så god mat.Ser fram emot höstens nya 
deckargåta.
Ub
Arena:Aspenäs herrgård
Ort:Lerum
2016-04-16
Ja, jag rekommenderar detta.
frånStockholm
En toppenkväll
5 / 5
den 12 april 2016
Otroligt upplägg med att man är aktiv i föreställningen. 
Duktiga skådisar, vi började kvällen vid vårt bord med att vara 4 par som inte sett varandra förut. När kvällen var slut var ett gäng. : )
Något som vi varm kan rekommendera och vi kommer absolut tillbaka för att få en ny upplevelse. Toppen.
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Vikbolandet
2016-04-02
Ja, jag rekommenderar detta.
frånMjölby

Fantastiskt trevligt och underhållande!

5 / 5
den 9 november 2015
Det var en mycket trevlig och underhållande kväll på Mauritzbergs slott där vi skulle vara med och lösa en mordgåta. Att få vara med och vara runt skådespelarna och följa med dem från rum till rum i slottet och se deras möten med andra misstänkta var engagerande. Att sedan få sitta ner, få god mat och gott att dricka under diskussioner vem mördaren kunde vara för att sedan få lösningen på gåtan uppspelad var verkligen ett bra upplägg för en kolossalt lyckad kväll. Rummen var dessutom trevliga och sängarna sköna vilket gjorde att vi alla sov mycket gott.
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Norrköping
2015-11-07
Ja, jag rekommenderar detta.

frånKungsbacka

Spännande i fantastisk miljö

5 / 5
den 9 november 2015
Som det bästa engelska kriminaldrama live! Duktiga skådespelare lotsade oss igenom en kväll full av drama, romanser, svek och ond bråd död. I en otrolig miljö fick vi ledtrådar att lägga pussel av samtidigt som vi avnjöt en god middag!
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Kungsbacka
2015-11-07
Ja, jag rekommenderar detta.

frånMalmö

Fantastisk kväll!

5 / 5
den 9 november 2015
Blev en fantastisk kväll på mordmiddagen "Mörka Minnen" på Onsala Herrgård! Vänligt och varmt bemötande av både personal och skådespelare, jättegod mat och en superbra föreställning. Proffsiga skådespelare! Väl värt ett besök.
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala
2015-11-07
Ja, jag rekommenderar detta.

frånDrøbak, Norge

Perfekt kväll med härlig stämning, imponerande skådespelare och en klurig mordgåta som skapade livlig diskussion under middagen!

5 / 5
den 26 oktober 2015
Flyten i teaterföreställningen var imponerande; 70 personer förflyttade sig runt i en gammal herrgård i åtta olika grupper och timingen var perfekt mellan varje ny scen! Skådespelarna var professionella ut i fingerspetsarna, det är krävande att spela teater i ett litet rum, nästan utan rekvisita och med publiken två meter bort! Onsala Herrgård var en perfekt lokation för en mordgåta, både huset, den fantastiska maten, mysiga rum och fina omgivningar för promenader dagen efter mordgåtan gjorde arrangementet till en helgjuten upplevelse.
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala
2015-10-24
Ja, jag rekommenderar detta.

frånVara

Fantastiskt bra!!

5 / 5
den 26 oktober 2015
En fantastisk upplevelse, där man kommer teatern riktigt nära. Skickliga skådespelare som verkligen är sina karaktärer ut i fingerspetsarna. Man rycks med i mordgåtan och följer de karaktärer man vill se mer av för att försöka lösa fallet. Kan varmt rekommendera detta för en annorlunda upplevelse.
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala, Kungsbacka
2015-10-24
Ja, jag rekommenderar detta.

frånGöteborg

Underhållande på hög nivå.

5 / 5
den 26 oktober 2015
Det är fjärde gången som jag går på en av dessa mordgåtor och har tyckt att det varit lyckat varje gång. Nu var vi 15 personer och alla trivdes och hade kul. Maten var dessutom utsökt.
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala
Ja, jag rekommenderar detta.

frånLund

En riktigt spännande kväll!

5 / 5
den 12 oktober 2015
Efter att ha läst andras recensioner om evenemanget var vi beredda på att det skulle bli en bra upplevelse, och det var det verkligen. Mordgåtan på Onsala gård var som att vara med i en riktig händelse då skådisarna var så duktiga och stället var så passade. Trerättersmiddagen var super och hade ett trevligt sällskap vid vårat bord att diskutera upplevelserna och försöka lista ut vem mördaren i historien var. Vi lyckades dock inte lösa gåtan men vi var på god väg. Riktigt klurigt och en spännande ide!
Skönt att vi i slutet fick veta svaret på gåtan (teatern spelades upp) så vi kunde sova sedan..:)
Kan absolut rekommendera detta evenemang till alla som gillar teater, god mat och att leka detektiv!! Så värt. Och imponerande att skådisarna var så duktiga!
Tack för en minnesvärd kväll.
Arena:Onsala gård
Ort:Onsala
2015-10-10
Ja, jag rekommenderar detta.

Superkul! Proffsigt på alla sätt o vis.
5 / 5
den 2 februari 2015
Jättekul kväll. Spännande, underhållande, klurigt och överraskande. God mat, trevlig persona. Dessutom fick vi nya vänner!
Arena:Wenngarns slott
Ort:Sigtuna
2015-01-31
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 2 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige

En mycket trevlig kväll

5 / 5
den 27 januari 2015
Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och ett välorganiserat evenemang. Detta var något helt nytt som vi aldrig varit på tidigare och vi gillade verkligen konceptet. Vi planerar att åka nästa år igen.
Arena:Onsala herrgård
Ort:Onsala
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 3 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånskåne

Mycket Nöjd=0)

5 / 5
den 27 januari 2015
En Trevlig kväll med en annorlunda upplevelse!
God mat trevlig personal & bra skådespelare!
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala
2015-01-24
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 4 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånTrelleborg

underhållande

4 / 5
den 26 januari 2015
Vi var 7 pers som i helgen försökte lösa mordet på Onsala herrgård. En annorlunda och mycket trevlig tillställning. Roliga karaktärer, god mat och underbar miljö. Vi kan varmt rekommendera detta. Ingen av oss kunde dock lösa mysteriet, men hjärnorna gick på högvarv.
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala
2015-01-24
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 5 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige

Roligt och proffsigt mordmysterium i passande miljö.

5 / 5
den 20 januari 2015
Vacker inramning på Onsala Herrgård, bra mat, tillmötesgående personal och fantastiskt duktiga skådespelare. Högsta betyg totalt sett.
Arena:Onsala Herrgård.
Ort:Kungsbacka
2015-01-17
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 6 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige

Rekommenderar denna upplevelse till alla!!

5 / 5
den 24 november 2014
Så välgjord, så spännande att man bara vill se mera! Tiden gick för snabbt...
Bra skådisar o genomtänkt story!
Fantastisk mat och omgivning!
Arena:Mauritzbergsslott Liket i Salongen
Ort:Norrköping
2014-11-22
Recension 7 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånHelsingborg

Bland det bästa jag sett på länge

5 / 5
den 24 november 2014
En fantastisk kombination av middag med goda vänner och spännande teater där ju mer man lyssnade och försökte ta in vad man trodde var viktigt för att lösa gåtan ju mer förvirrad blev man, Det var bra att man kunde diskutera med de runt bordet och även ställa frågor till skådespelarna, det gjorde ändå att man kom närmare lösningen.
Fantastiska skådespelare och härlig atmosfär.
Arena:Gärsnäs slott
Ort:Gärsnäs
2014-11-22
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 8 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånDalarna

Det här evenemanget var det bästa jag har varit med om!!! Verligen bäst!!

5 / 5
den 24 november 2014
Var hur välspelat som helst, spännande hela tiden, och det var så bra att jag inte ens lyckades lista ut vem mördaren var :)
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Vikbolandet
2014-11-22
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 9 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånBåstad

Vi fick lite för mycket pengar!

1 / 5
den 23 november 2014
Spökvandringen var sådär, trevlig i början men sedan blev det lite småtråkigt.
Maten på Rådhuskällaren var riktigt dålig, kändes som 80-tal.
Efter en vandring utomhus känner man för värme och inte en kall soppa......
Vi fick lite för mycket pengar!
Arena:Kungsparken
Ort:Malmö
2014-11-21
Recension 10 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånStockholm

intressant och klurigt

5 / 5
den 18 november 2014
Intressant och mycket klurig mordgåta. Väldigt duktiga skådespelare. Det var roligt och spännande att följa karaktärerna. Fin miljö och mycket god mat! Vi kommer åter nästa år när det blir en ny historia. Mycket bra jobbat allihopa! Tack så mycket för en toppenkväll!
Arena:Wenngarns slott
Ort:Sigtuna
2014-11-14
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 11 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånMalmö

Långt över förväntan!

4 / 5
den 16 november 2014
Fantastiskt duktiga skådespelare!
De gjorde berättelserna mycket levande
Även hel del nytt för historienörd.
Tack för en ovanlig och kul upplevelse!
Mvh
Martina
Arena:Spökvandring
Ort:Malmö
2014-11-14
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 12 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånLund

Spökvandring med efterföljande middag på Rådhuskällaren i Malmö - inte skrämmande alls

3 / 5
den 16 november 2014
Jag tycker detta event skulle marknadsförts som Historisk vandring istället för Spökvandring. Jag hade förväntat mig bli åtminstone lite skrämd under vandringen, men det blev jag inte. Det var duktiga skådisar och dom berättade livfullt historien om sina liv och lite om Malmös historia. Maten på Rådhuskällaren var ok förutom panacottan som var stabbig och oätlig. Servitrisen lyckades dock utvecka en annan dessert som ersättning (och den var mycket god).
Arena:Malmö stad
Ort:Malmö
2014-11-14
Recension 13 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånSkåne

Tankeverksamhet, god mat, goda skratt och samtal.

5 / 5
den 10 november 2014
En mordmiddag får många goda minnen med mat, trevliga människor, trevliga samtal, spänning och tankar.
Arena:Gärsnäs slott
Ort:Gärsnäs
2014-11-08
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 14 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånUpplands Väsby

Spännande kväll med mycket god mat!

5 / 5
den 10 november 2014
Mycket bra att gnugga geniknölarna innan en god middag.
Vi var 4 kollegor som var på teamaktivitet.
Fin set-up med runda bord som gör att man lär känna bordsgrannarna eftersom man har en första talking piece då mordgåtans upplösning kommer mellan varmrätt och efterrätt.
Rekommenderas starkt. Tack för en trevlig kväll!
Arena:Wenngarns slott
Ort:Sigtuna
2014-11-07
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 15 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånGöteborg

Strålande! Rekommenderas varmt!

5 / 5
den 7 november 2014
Det här var den andra mordgåtan min man & jag var på. Vi gissade fel mördare, igen.
Tredje gången gilt?! Skämt åsido så rekommenderar vi varmt denna typ av tillställning dvs att man under några timmar blir helt uppslukad av att lösa gåtan och under tiden får vandra runt i en vacker inomhusmiljö, samtala med andra trevliga människor och få en bit god mat i sig.
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala
2014-10-25
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 16 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige

Kanonafton på slottet som engagerade hela sällskapet för att lösa mordgåtan

5 / 5
den 3 november 2014
Trevligt arrangemang med mycket god mat och kanonservice. Kul att få gå omkring i slottet och se de olika scenerna spelas upp. Rekommenderas varmt!
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Norrköping
2014-11-01
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 17 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
från1611

Skräckfri & Mysig Spök-Kväll i Högsta Klass!

5 / 5
den 3 november 2014
Mysig spökvandring där man slapp oroa sig för att bli skrämd. Man går i en stor grupp och spöke efter spöke byter av vartannat som Guide i denna Limbo-färd.
Jättegod mat -- passande eftersom det var vår "sista" måltid.
Skådespelet var superbt! Jättesnygga kläder! Historia-lektioner på köpet dessutom genom spökenas skådespeleri!
REKOMMENDERAS för er som gillar Mysiga Spök-Grejer där man slipper att oroa sig över att få byxorna avskrämda! :D
Arena:Restaurang Lindquist & Norrköpings Gator
Ort:Norrköping
2014-10-31
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 18 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånStrömstad

Mycket väl genomfört

4 / 5
den 3 november 2014
Bra story, Duktiga skådespelare. Fantastisk mat och inkvartering
Arena:Onsala Herrgård
Ort:Onsala
2014-11-01
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 19 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånStockholm

Bra kombination med mat och nöje.

4 / 5
den 2 november 2014
ch upplägg av kvällen. Roligt att spökerna kom under måltiden. Dom fick med sig publiken och atmosfären var lite kuslig..
Man skulle få lite bättre upplevelse med lite mindre publik.
Arena:Selma lagerlövs resturang
Ort:Norrköping
2014-10-31
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 20 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånNorrköping

Woooow alltså

5 / 5
den 27 oktober 2014
Vi hade lyckan att se Liket i Salongen på Mauritzbergs slott i helgen. En mycket välarrangerad mordgåta som fick hjärnan att börja koka.
Fick nästan lite panik om vilken av karaktärerna man skulle följa..hahaha.
Underbara skådisar som var iskalla vid utfrågningen under middagen.....men vi löste gåtan trots allt.
Rekommenderar verkligen detta evenemang och det är inte sista mordgåtan vi kommer att se....vi är sålda :-)
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Norrköping
2014-10-25
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 21 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånStaffanstorp

Trevlig spökvandring men trist mat

3 / 5
den 26 oktober 2014
Vi tyckte att själva spökvandringen var jättetrevlig. Bra skådespel med humor och historia. Trevligt koncept helt enkelt.
Maten var dock under all kritik. Den bestod av tre rätter.
Förrätt: En salladsbuffé vilken kändes som den var tagen ur en lunchbuffé.
Huvudrätt: Grillbuffé, köttet var bra men det var mycket tråkiga tillbehör och saknade finess. y ex så var de grillade rotfrukterna stenhårda.
Efterrätt: Vi tror att det var någon sorts pannacotta men i och med att den inte smakade någonting så vet vi inte. Den var inte ens värd att ätas upp.
Arena:Stadsvandring i gamla väster och Rådhuskällaren.
Ort:Malmö
2014-10-24
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 22 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige

Underbar kväll

5 / 5
den 19 oktober 2014
Vi såg Onda Makter på Gärsnäs Slott. En helt underbar föreställning. Väldigt duktiga skådespelare, en omöjligt mordgåta att lösa, för varje ledtråd och intrig vi upptäckte kom det en ny misstänkt och mot slutet kunde alla vara mördaren med olika motiv. Kvällen bjöd på underhållning, mängder av intressanta intrigdiskussioner med såväl skådespelare som andra gäster, god mat och mängder av skratt.
Kan varmt rekommenderas för alla över 15
Arena:Gärsnäs Slott
Ort:Simrishamn
2014-10-18
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 23 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånNorrköping

En underhållande kväll!

4 / 5
den 14 oktober 2014
Väldigt roligt med hjärngympa, fantastiskt duktiga skådespelare och till detta Mauritzbergs underbart goda mat.
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Vikbolandet
2014-10-11
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 24 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånLinköping

Fantastiskt god mat och annorlunda event

4 / 5
den 12 oktober 2014
Roligt och annorlunda event där alla besökare får följa med skådespelarna på nära hålla och använda hjärnan. Supergod mat på Mauritzbergs slott. Tyvärr var deckargåtan lite för svår för oss.
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Norrköping
2014-10-04
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 25 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånLinköping

Evenemanget var bra men maten något under bra.

4 / 5
den 12 oktober 2014
Trivsamma "spöken" underhöll rean vid maten. Storyn om Norrköping var välrepeterad och flöt på bra. Man skulle kunnat "skrämma" oss mer i de skumma gränderna:)
Arena:Fabrikskvarteren i Norrköping
Ort:Norrköping
2014-10-10
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 26 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånAlfta

Proffsigt, roligt och superb mat!

5 / 5
den 6 oktober 2014
Vi trodde förstås "Liket i salongen" skulle vara bra men det överträffade våra förväntningar. Vi hade en jättetrevlig kväll med proffsiga men ändå personliga skådespelare. Maten på slottet var väldigt god och personalen trevlig.
Arena:Mauritzbergs slott
Ort:Mauritzberg
2014-10-04
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 27 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånGävle

Härligt spännande och annorlunda teaterkväll!

5 / 5
den 25 augusti 2014
En jätterolig och annorlunda teaterföreställning där vi fick följa med i Mordgåtan i slottets olika rum med olika karaktärer. Mycket duktiga skådespelare och roligt när vi fick ställa frågor till karaktärerna under den fantastiskt goda middagen!
Vill gärna uppleva detta igen :)
Arena:Wenngarn Slott
Ort:Sigtuna
2014-08-22
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 28 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånStockholm

Mycket bra

5 / 5
den 12 augusti 2014
Spännande och bra skådespel, ett minus var att det var svårt att komma ihåg vem som var vem. Det hade varit bra om kläderna hade varit lika som i programmet programmed
Arena:Venngarn
Ort:Sigtuna
2014-08-08
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 29 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånStockholm

Ett av de absolut bästa jag sett!

5 / 5
den 27 juli 2014
Vi blev väl informerade om hur hela skådespelet skulle ske. Att få delta bland aktörerna och förflytta sig mellan olika rum och följa olika personligheterna var en upplevelse utöver det mesta... Att jag sedan inte lyckades lösa gåtan är en annan sak. Den var mycket klurig!!
Arena:Wenngarns Slott
Ort:Sigtuna
2014-07-24
Ja, jag rekommenderar detta.
Recension 30 för Upplevelser utöver det vanliga i hela Sverige
frånGöteborg

Fantastiskt roligt i en fantastisk miljö!

4 / 5
den 15 juli 2014
Att lösa mysterier inne i ett riktigt slott var en upplevelse utöver det vanliga! Upplägget var genomtänkt, underhållningsvärdet stort, maten god och kontakten med andra besökare gav ytterligare en trevlig dimension till upplägget.
Vi hade jättetrevligt!
Rummet, personalen och frukosten på Anstalten var i toppklass!
Arena:Mordgåta på Wenngarns slott
Ort:Sigtuna
2014-06-27
Ja, jag rekommenderar detta.
1 2 3 NÄSTA